2013-06-17

Hääkutsut

Keväällä oli ajankohtaista suunnitella hääkutsuja. Uskoin saaneeni omaperäisen idean, että kutsut näyttäisivät vanhanajan pääsylipuilta tähän tyyliin

Lähde: http://http://cardinalguzman.wordpress.com
Hetken googlettamisen jälkeen idea ei tuntunutkaan enää niin omaperäiseltä, mutta kuitenkin omalta joten siinä suunnitelmassa pysyttiin.

Tilasin Sinellistä ruskean sävyistä ekopaperia, ajatuksena että se näyttää vanhalta paperilta. Mies toteutti pääsyliput tietokoneella, väreiksi tuli sininen ja punainen, ilmaiset valmiit fontit etsittiin netistä. Asettelua mietittiin pitkään ja koitettiin erilaisia ratkaisuja.

Tulostuksen jälkeen minä leikkasin liput paperiveitsellä.


Kuten kuvasta näkyy, kutsuun jäi pieni tyhjä kohta nurkkaan. Sinne piti keksiä jotain, koska oli tunne että tällaisten lippujen pitää olla täyteen ahdettuja! Minulla oli vanhaa sanomalehteä ja perunasta sain ala-aste tyyliin leimasimen.


Jokaiseen kutsuun tuli sininen ja punainen sydän päällekkäin.


Harmittaa vähän kun en viitsi kunnollista kuvaa laittaa tähän kaikkien tietojen näkymisen takia. Samalla silti toivon ettei kukaan saa seuraavasta kuvasta kunnolla selvää ettei ala tulla pilasoittoja puhelimeen :)


2 kommenttia: