2013-03-06

Uusi kuosi pikkulaatikoille

Minulla on ollut nurkissa pyörimässä pari laatikkoa jo pitkän aikaa, mitkä olen aikonut päällystää nätimmäksi. En heittänyt niitä roskiin siksi että nämä ovat aika jykevän oloisia ja niissä on magneetit millä ne pysyvät kiinni.


Aloitin pienemmästä laatikosta. Otin päällystystarvikkeeksi vanhan sanomalehden ja revin siitä pitkiä kapeita suikaleita. Kiinnitysvälineeksi lakkaa joka on tehty liimasta ja vedestä (ohje esimerkiksi Assikan blogissa). Sitten vaan suikaleiden alle sekä päälle tuota lakkaa pensselillä. Pensseli saa minun mielestäni olla aika jäykkäharjaksinen.


Päällisosaan laitoin lehden tekstiosaa, pohjaan lehden reunoja joissa ei ole mitään printtiä. Suikaleet saavat mennä päällekkäin, ei tarvitse olla turhan tarkka ainakaan kun on kyse näin ohuesta paperista.

Laatikon päätyä koetin maalata ensin valkoisella akryylimaalilla, mutta laatikon pinta ei oikein sopinut yksiin sen kanssa ja päätin liimata siihenkin paperin.Tältä laatikko näyttää valmiina. Tykkään!Sisäosaan vain tarvitsisi vielä keksiä joku päällyste..


1 kommentti:

  1. Tulipa kivan näköinen. Kokeilin itse tuota kankaallekin, sekin toimi! Sillähän vois vaikka tuon sisustan päällystää.

    VastaaPoista