2010-12-01

Mummu

Ihan ekana kerron miten makasin viimeiset pari päivää sängynpohjalla, sain mahataudin. Säästän teidät yksityiskohdilta, mutta eka päivä oli varsin kamala kun pää oli niin kipeä etten saanut katsettakaan kunnolla kohdistettua, kaikki näkyi kahtena. Nukuin vaan koko päivän ukuunottamatta muutamaa tuntia kun katsoin yhden jakson My so called lifea ja 10 things I hate about you-leffan. Oli muuten hyvä leffa kun aivot ei toimi! Onneksi olin nauhoittanut sen digiboxille.

Sitten kerron kun kävin mummulla tuolla taannoisella Helsingin reissullani. Mummu oli ihan tohkeissaan kun menin käymään, harmi kun en pääse sinne useammin. Mummu asuu siis Lahdessa. Tuunattiin sen pipoa, kun se halus tupsun siitä pois. Kohta kaivettiinkin vanhoja nappeja laatikosta ja mä tein mummulle pipon tupsusta, vihreästä napista ja hakaneulasta takkiin rintaneulan. Muutenki oli mukavaa :)

Sain mummulta tavaroita.


Ihanat Iittalan kastehelmi sokerikko ja kermanekka. Mummu kertoi saaneensa nää joskus nuorena, eikä ollut halunnut vihreitä koska se toi mieleen kaljapullon. No minkäs värisiä ne kaljapullot nykyään sitten ovatkaan.
Vanhoja lasisia sairaalan lääkemittoja! Superhienoja mun mielestä. Niitä on neljä. Ihastelin niitä kesällä mummulla käydessäni, niin nyt se halusi antaa ne mulle.


Pitsejä jotka on isomummun tekemiä.

Kaikki mummujen tarinat pitäisi kirjoittaa ylös. Ne pääsee unohtumaan niin helposti, vaikka sitä luulee muistavansa kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti