2010-10-10

Oulun Kädentaitomessujen saldo

Otin nyt kuvia messuostoksistani ja esittelen ne täällä. Mä en laskenut paljonko meni rahaa, eikä sieltä onneksi tullut kuittejakaan saatua! Olin nostanut rahaa tietyn summan ettei ihan överiksi menis, mutta en silti laskenut paljonko siitä jäi rahaa lopuksi jäljelle.


Ensimmäisenä ostin puulusikan sekä ihanan pikkusydänheijastimen kojusta joka myi paljon eri puusta tehtyjä keittiövälineitä ja jotain lelujakin. Meillä oli jo pari noita puulusikoita mutta no, ne on niin kivoja kun syö puuroa.


Sitten tuli ensimmäinen odottamani koju, helmikoju josta sai kerätä helmiä pussiin niin kuin karkkikaupassa! Jes. Se oli yritys nimeltään Näpsäkkä, keräsin siitä vihreän sävyisiä irtohelmiä itselleni ja sit otin helmirasioita kun niitä sai 4kpl viidellä eurolla.

Oltiin menty kaksi "korttelia" läpi ja aikaa oli mennyt jo, hmm, ikuisuuksia. Neljän tai viiden korttelin jälkeen käytiin syömässä yläkerran kahvilassa, Burgundinpataa. Maksoi 9 euroa. Vähän arvokkaanpuoleista ruokaa, mutta tietenkin siinä oli vähän messuextraa. Kiva kumminkin että sai tavallista ruokaa eikä jotain makkaraa.
Seuraava ostospaikka tais olla SK-Puiset koju. Siinä oli myymässä semmoinen mies joka hyräili kokoajan :). Ekana tongin alekoria jossa oli kaulakoruja ja rintaneuloja, 2 euroa kappale. Meinasin ottaa ihanan vihreän, jossa oli kaksi lintua, mutta päädyin pöllön vuoksi kumminkin tuohon puunväriseen jossa on pöllö ratsastamassa Norsulla. Lisäks otin patavahdin, 2 euroa! Oon ettinyt sopivaa patavahtia jo kauan. Ensin meinasin ottaa kissan, mutta huomasin ajatella ettei Lasse olekaan niin kissafani kun minä.


Sit oli jotain miehiä ja poikia jotka myivät piparimuotteja ja muita mitä metallista ovat tehneet. Ostin siitä kolmella eurolla yhden pienen piparimuotin, kun oli niin ihana. Olisin ostanut myös tonttumuotin, mutta en sitten raaskinut. Näen jo sieluni silmin miten ihania punatulkkupipareita voin tehdä jouluna. Toivottavasti osaan koristella ne yhtä ihanasti kuin kuvittelen! ;)


Tämän jälkeen taisin ostaa Lasselle heijastimen. En muista nyt kenen suunnittelema tämä oli. Tais se siitä tykätä, kun heti takkiinsa laittoi. Heijastimen kuva on tommoinen luolamaalaus tyyppinen poro/hirvi.

Porukkaa oli edelleen niin paljon että välillä sai vähän tungeksia jotta pääsi kojuille. Ei nyt mitään kyynärpäätunkemista, mutta piti kyllä pitää puolensa jotta jotain pääsi yleensä näkemään. Olin kuitenkin aika kärsivällinen, omasta mielestäni ainakin.


Olin lukenut jokin aika sitten netistä bambutiskiräteistä, jotka on hyviä ja eivät haise niin äkkiä ja jotka voi pestä ja käyttää aina uudelleen. Ajattelin että noitahan voisi ostaa. En kuitenkaan tilannut netistä ja tadaa, tuolla niitä oli myynnissä. Ostin kolme, koska ylläri ylläri, kolmen nippu oli kappalehinnaltaan halvempi kuin yksi ;D.

Erilaisia versioita tuotteesta myi useampikin koju, eikä oo mitään erityistä syytä miks ostin just nämä. Yks lankakoju myi ihan vaan bambulankaa ja vieressä oli kyltti jossa luki "nyt kaikki neulomaan omat tiskirätit!" :D

Nää voi pestä 60°C, ja myyjänainen kertoi että itse pesee ihan tiskikoneessakin. Ehkä mekin pestään tiskikoneessa, koska pestään aina tiskit eko-ohjelmalla, joka on 50°C. Muutenkin myyjä kehui nää maasta taivaaseen, mutta sehän nyt oli sen homma. Niin joo, koju oli SeriMerin.


Mitäs sitten! Kaikkea ihanaa. Sattumalta menin katselemaan lähempää keramiikkakojua, jossa oli keramiikkanappeja. Tongin mitä sieltä löytyy, ja löysin tommosia ihania, mitkä sanoi mulle "moi, ollaan pöllöjä". Myyjä sanoi niitä kiekuroiksi, mutta mä näen ne vaan pöllöinä! <3 data-blogger-escaped-br="">

Johonkin väliin osui Kiertoliikkeen koju. Ostin pienen pussillisen vanhoista ikkunalaseista tehtyjä helmiä, olivat niin mainion punaisia. Tais maksaa vaan 1,50 euroa. Aiemmin oon ostanu niiltä korvakorut, niistä on kuvakin siellä mun korvakorupäivityksessä.

Lautasiakin hiplasin, mutta kun en oikeasti tarvitse enää yhtään lautasta niin onnistuin sen suhteen hillitsemään itseni. Tietty semmoinen ois ollu joku kynttilänaluslautanen tms. mutta kyllä noita kynttiläalustojakin riittää. Ei eiii! :D Ehkä jos ois ollut halvalla sellainen litistetty lasipullo.. sitten en ois osannu olla ostamatta. Ne on jotenkin mukavia.


Jossain kohtaa oli Helmien talo. Niilläkin oli paljon kivoja juttuja, ostinkin muutamia. Meritähtiamuletteja, tuollaisia metallisia pitkulaisia helmiä, hopeisia pikku renkaita sekä joustavaa silikonilankaa. Lähes kaikki maksoi 2 euroa.


Meinasin myös että en osta karkkia. Mielessä oli tietenkin metrilakukoju, joka on aina joka messuilla ja markkinoilla. Tai lähes aina, sillä tuolla ei metrilakuja näkynyt. Mutta vastaan tuli Makeistehdas Makeidonin koju, joka mainosti tuotteitaan aidoista raaka-aineista tehdyiksi. Kolme pussia sai kympillä, niin ostin kolme. Kaksi kahvinmakuista ja yhden tyrnin. Annoin Lasselle toisen kahvikarkkipussin, nuo loput säästän joululahjoiksi.

Sellanen saalis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti